Укрзалізниця планує підвищити вартість залізничних квитків

2130 0
У компанії кажуть, аби зробити транспорт не збитковим, ціни на квитки треба підвищити вдвічі.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

У 2019 році АТ «Укрзалізниця» планує на чверть підвищити вартість залізничних квитків для пасажирів. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: Укрзалізниця планує скоротити кількість провідників

При цьому у компанії зазначають, що аби зробити перевезення беззбитковими, вартість квитків потрібно підвищити більш ніж у два рази, а тарифи на перевезення багажу – майже у 3,5 рази.

«Зміна тарифів на пасажирські залізничні перевезення закладена в кількісні припущення прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2019 рік і передбачена в розмірі 25%. "Укрзалізниця" готує пропозицію до Міністерства інфраструктури України провести індексацію тарифів на перевезення пасажирів у два етапи, з 1 квітня на 12% і з 1 жовтня на 12%», – повідомили прес-службі АТ «Укрзалізниця».

Читайте також: Укрзалізниця скоротить частоту курсування потягу Львів – Москва

Крім цього, з 1 квітня проііндексують рівень тарифів на перевезення багажу і вантажобагажу на 25%. Торік «Укрзалізниця» двічі підвищувала вартість квитків. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!