В Україні хочуть створити нову соціальну мережу

5614 0
Через блокування російських соціальних мереж, команда програмістів хоче створити українську соцмережу для трьох платформ.
фото: odnoklasnyk.com

фото: odnoklasnyk.com

Команда з 30-ти програмістів із StartupSoft разом з Олександрою Струмчинською готові розробити українську соцмережу одночасно для трьох платформ: web, iOS i Android. Перед тим як інвестувати капітал і час в розробку даного продукту, потрібно пересвідчитись в його потребі. Для цього на сайті ukrainians.co. проводиться опитування. Якщо до 1-го червня кількість підпиcників досягне 50,000, StartupSoft розробить продукт протягом 4-х місяців. Про це повідомляє ukrainians.co.

Для підтримки нового проекту потрібно надіслати адресу своєї електронної пошти за цим посиланням.

Розробку української соціальної мережі вже підтримало 8420 користувачів інтернету. 

Читайте також: Українців попереджають про початок блокування російських соцмереж

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж «ВКонтакте» і «Одноклассники», а також «Яндексу». в указі наголошується, що доступ буде заблокований на три роки. Провайдери також повинні будуть заблокувати доступ до сервісів Mail.ru та «Мэйл.РУ ГРУП». Варто зазначити, що зокрема буде заблоковано і доступ до сайту «Кинопоиск». 

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!