Політична реклама

В Україні набувають популярності "котеджні квартири"

1390 0
Заміська нерухомість переживає нелегкі часи. Продажі котеджів обвалились на 40%, а клієнти почали шукати не величезні будинки, а практичні оселі до 200 квадратів.

Забудовники почали переробляти їх на дуплекси та багатоквартирні будинки з окремими входами для кожного власника.

Після кризи люди дедалі частіше відмовляються від покупки індивідуальних котеджів на користь таунхаусів(котеджних будиночків). А найбільшою популярністю на ринку користуються квартири у таунхаусах площею 50-100 квадратів, де ціна метра складає 500-800 доларів.

Варто також зазначити, що з падінням попиту на великі будинки, обслуговування яких влітку обходиться у 200 доларів за місяць, а взимку у 500 доларів, впала популярність великих земельних ділянок. За даними фахівців, до кризи середній розмір продаваних ділянок складав 25 сотих, зараз же громадяни шукають не більше 10-11 сотих.

Джерело: ТСН

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!