В Україні не проводитимуть масових заходів 8 та 9 травня

1550 0
Денис Шмигаль доручив лише керівникам ОДА «особисто або на рівні заступників» індивідуально відзначити ветеранів Другої світової війни у регіонах.
Фото: 24tv.ua

Фото: 24tv.ua

В Україні не проводитимуть масових заходів до Дня пам'яті та примирення (8 травня) та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня) через карантин. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

«Ми напередодні відзначення Дня пам’яті 8 і 9 травня. У зв’язку з карантином в Україні не проводяться масові заходи. Аби не наражати на ризик наших громадян ми не будемо проводити цього року масових заходів», — каже прем'єр.

Денис Шмигаль доручив керівникам обласних держадміністрацій «особисто або на рівні заступників» індивідуально відзначити ветеранів Другої світової війни у регіонах. Жодних інших заходів не проводитимуть.

Нагадаємо, що станом на 9:00 6 травня в Україні зафіксовано 13 184 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 327 летальних, 2097 пацієнтів одужало.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!