В Україні офіційно представлять застосунок «держави в смартфоні»

2565 1
Із його допомогою в режимі онлайн запустять близько 20 електронних послуг.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

30 січня в Україні відбудеться офіційний реліз мобільного застосунку «держави в смартфоні» – Дія. Про це повідомляли на офіційній сторінці додатку в Інстаграм.

Читайте також: Львів у смартфоні. Які послуги доступні мешканцям міста онлайн. Перелік

Із його допомогою в режимі онлайн запустять близько 20 електронних послуг.

Нагадаємо, що нещавно віцепрем’єр-міністр України Михайло Федоров презентував додаток «Дія». Він має стати єдиним електронним сервісом усіх послуг, що надає держава громадянам. 11 грудня минулого року повідомили, що в Україні запускають у бета-режимі мобільний застосунок «Дія». Зазначали, що першими стануть доступні електронні водійські права й цифровий технічний паспорт на авто.



Читайте також:
26 Січня, 2020 14:22
666 ... "..застосунок.." ... це що ? .. чи хто ? ... переклад -- в студію ... ні! .. НЕ на російську ... на німецьку , англійську , польську ... а так отой "застосунок" -- цеплявааще ... ну а ви , відповідно , -- "щирі українці" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!