Політична реклама

В Україні оголошено штормове попередження

1484 0
З вівторка, 11 грудня, по всій Україні сильно зіпсується погода. По п'ятницю, 15 грудня, МНС оголосило штормове попередження.

Як повідомляє ТСН.ua, на території західних областей очікується хуртовина с посиленням вітру до 22 м/с. У північних та центральних пройде сильний мокрий сніг, ожеледь на шляхах - все це може призвести до аварій та падінню збитого снігу з дахів, що небезпечно для пішоходів.

У південній частині країни та Приазов'ї сильний вітер, до 15-22 м / с, може поламати гілки дерев, та також збити бурульки з дахів будинків. У середу, 12 грудня, південний циклон, який рухається по території України спровокує посилення вітру до 15-22 м / с у всіх областях. Поривчастий вітер ускладниться сильними снігопадами.

В результаті по всій країні очікуються сильні хуртовини, місцями з мокрим снігом. Видимість на дорогах погіршає. Радимо автомобілістам бути дуже уважними за кермом. На півдні України сильні дощі і поривчастий вітер.

Можливі падіння дерев. З четверга, 13 грудня, по суботу, 15 грудня, температура повітря істотно знизитися. На стовпчику термометра вдень буде від 5 до 10 градусів морозу. На дорогах і тротуарах утворюється ожеледь. Як повідомлялося раніше, у середу в Україні потеплішає до 9 градусів. При цьому очікуються сильні дощі і заметілі.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!