В Україні озвучили другий сезон «Карткового будинку». Де подивитися?

2697 0
Cтудія «Hurtom» завершила український переклад та озвучення другого сезону американського серіалу «Картковий будинок» (House of Cards). Кошти на озвучення збирали небайдужі українці.
фото: google.com, www.hurtom.com, verchovyna.at.ua

фото: google.com, www.hurtom.com, verchovyna.at.ua

Нагадаємо, що серіал у квітні 2015 року транслювали на українському телебаченні в озвученні «Першого каналу» (Росія). Cтудія «Hurtom» вирішила виправити ситуацію та зробити якісний переклад рідною мовою. Однак для цього слід було зібрати кошти. Професійне озвучення однієї серії коштувало 2500 гривень. Після першого сезону, команда взялась до озвучення і другого.

Читайте також: В Україну прийшов онлайн-кінотеатр Netflix: що це означає і скільки коштуватиме

Озвучення третього сезону «Карткового будинку», а потім і 4-го, котрий стартує 4 березня в США, розпочнеться після завершення збору коштів на серіал «Краще подзвоніть Солу» (2 сезон). Подробиці озвучення та інформація для тих, хто хоче підтримати проект за посиланням.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!