В Україні підтвердили 7 нових випадків інфікування коронавірусом

4162 0
Загалом вже захворіли 14 людей, з яких двоє померли.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Станом на 20:00 17 березня в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 14 позитивних результатів на COVID-19: 10 у Чернівецькій області, по одному у Житомирській і Київській областях та два в самому Києві.

Окрім семи випадків, що були станом на вечір 16 березня, сьогодні підтвердилось 6 випадків захворювання у Чернівецькій області і один у Київській.

33-річна жінка з Буковини померла. Інші інфіковані мешканці Чернівецької області - пацієнтом віком 31, 10, 18 років, двоє дітей - віком рік і десять місяців та шість місяців. Усі з них є контактними особами раніше підтвердженого випадку.

Читайте також: Карантин у Львові. Як живе місто. Фоторепортаж

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня оголошений карантин. Окрім обмеження пересування містом, уряд пропонує обмежити пересування між населеними пунктами. Закрито кордони України.

У Львівській обласній інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус перебувають 14 людей. Історію однієї з пацієнток читайте на Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!