В Україні підтвердили ще два випадки коронавірусу

2571 0
Двоє жінок із Житомирської та Чернівецької областей померли від ускладнень.
Фото: Novyvy.org

Фото: Novyvy.org

В Україні підтвердили 16 випадків зараження коронавірусом. Про це повідомили на офіційному каналі МОЗ у Телеграм.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

Зокрема, 10 випадків COVID-19 підтвердили у Чернівецькій області, один у Житомирській, два у Київській, один у Донецькій та ще два у Києві. Двоє жінок із Житомирської та Чернівецької областей померли від ускладнень.

За 18 березня отримали 51 зразок та перевірили 103 контактні особи. За даними регіональних лабораторій протестували за сьогодні методом шість зразків, всі негативні.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня оголосили карантин. Окрім обмеження пересування містом, уряд обмежив пересування між населеними пунктами. Закрито кордони України.

У Львівській обласній інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус перебувають 26 людей. 12-ро українців лікуються від вірусу закордоном, 5 українців закордом уже одужали.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!