В Україні підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом

1590 0
Лабораторно в Україні підтвердили вже п’ять випадків коронавірусу.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Чернівецькій області виявили два нові випадки зараження коронавірусом Covid-19. Про це повідомили в Центрі громадського здоров’я.

З початку року Центр громадського здоров'я отримав 94 підозри про коронавірусну інфекцію. 80 підозр не підтвердилися, ще 9 досліджують.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Додамо, що загалом в Україні виявили вже п’ять випадків зараження коронавірусом. Як уточнили в МОЗ, коронавірус 16 березня виявили у двох жінок. Їх у стабільному стані ізолювали. Наразі працюють із тими, хто з ними контактував.

У Чернівецькій області, де є четверо хворих, оголосили надзвичайний стан. 71-річна жінка на Житомирщині померла від ускладнень. 

За кордоном лікуються ще шестеро українців. Зокрема по двоє хворих в Німеччині та Італії та по одному в Молдові та ОАЕ. Одна українка в Італії померла від ускладнень коронавірусу.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Нагадаємо, що 16 березня Україна закрила всі кордони для іноземців, а з 17 березня скасовують усі міжнародні пасажирські перевезення.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!