В Україні підтвердили вже 21 випадок захворювання на коронавірус. Ще одна жінка померла

3574 0
Нові випадки зафіксували в Києві, Івано-Франківській, Житомирській та Дніпропетровській областях.
Фото: Галнет

Фото: Галнет

В Україні підтвердили вже 21 випадок захворювання на коронавірус COVID-19. Про це повідомили на офіційному Телеграм-каналі МОЗ.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

У Чернівецькій області зафіксували 10 хворих, у Житомирській – два, у Київській – два, у Донецькій – один, в Івано-Франківській – один, у Дніпропетровській – два, Києві – три. Троє жінок, із Житомирської, Івано-Франківської та Чернівецької областей – померли. У МОЗ кажуть, що жінка з Житомирщини потрапила до лікарні вже з двосторонньою пневмонією, у Чернівцях жінка з коронавірусом померла від супутньої хвороби, а жінка з Івано-Франківщини потрапила в лікарню у важкому стані після тривалого самолікування вдома. Вона померла через добу після госпіталізації до отримання результатів тесту.

Як уточнили у Івано-Франківській ОДА, жінка захворіла 13 березня. У неї була температура й кашель, вона звернулася до лікаря, але залишитись у лікарні відмовилась. 16 березня її госпіталізувала швидка, а 17 березня вона померла.

Хворих ізолювали та надають симптоматичне лікування. 5 українців закордоном уже одужали.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

Нагадаємо, в Україні через коронавірус до 3 квітня оголосили карантин. Більше про обмеження у Львові читайте за посиланням.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!