Політична реклама

В Україні планують підвищити штрафи для водіїв

1279 0
Міністерство внутрішніх справ України розробило проект Закону України, в якому йдеться про підвищення штрафів за нехтування ременями безпеки, понаднормове тонування та використання в зовнішніх освітлювальних приладах елементів освітлення, які не відповідають чинним стандартам.

Зараз Департамент ДАІ МВС України пропонує учасникам дорожнього руху ознайомитися з пропозиціями щодо змін у законодавстві, - повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ у Львівській області.

Зокрема можуть підняти штрафи за такі правопорушення :

Порушення правил користування ременями безпеки;

Тонування вікон автомобілів понад встановлену норму;

Встановлення, використання в зовнішніх освітлювальних приладах елементів освітлення, які не відповідають чинним стандартам;

Зокрема ксенонові фари можна використовувати, якщо вони встановлені зоводом виробником і є автокоректор світла та омивач фар.

Також передбачено запровадження відповідальності за встановлення на проїзній частині автомобільних доріг предметів, що перешкоджають проїзду чи паркуванню.

Міністерство внутрішніх справ наголошує: всі зауваження та пропозиції будуть ретельно вивчені й прийняті до уваги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!