В Україні планують створити Поліцейську академію

2220 1
Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе обіцяє створити в Україні поліцейську академію. Шанс вступити в поліцейську академію матиме кожен, хто хоче стати поліцейським.
фото: news.mspravka.info

фото: news.mspravka.info

В академії готуватимуть резервні кадри для Національної поліції. «Моя задача – і я обов'язково це зроблю – це створити сучасну Національну поліцейську академію в Україні», – розповіла Глава Національної поліції в інтерв'ю «5 каналу» у п'ятницю.

Вона додала, що проситиме допомоги для створення такої академії у «стратегічних партнерів». За словами Хатії Деканоїдзе, шанс вступити в поліцейську академію матиме кожен, хто хоче стати поліцейським. В академії готуватимуть резервні кадри для Національної поліції, яким передаватимуть спеціальні навички відповідно до фаху: для слідчих, патрульних, дільничних та інших поліцейських, пояснила пані Деканоїдзе. Вона також пообіцяла відзвітувати про результати роботи на посаді керівника Національної поліції після перших ста днів.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України призначив головою Національної поліції Хатію Деканоїдзе. До цього часу вона була радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У Грузії працювала в команді екс-президента Михайла Саакашвілі, зокрема – обіймала пост міністра освіти.

Джерело: ТСН.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
27 Листопада, 2015 13:23
Ігор Сподіваюсь, це виглядатимен не як у фільмі...Хоча .. :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!