В Україні планують видавати водійські посвідчення без попереднього навчання

4223 0
Для того, щоб отримати права, потрібно буде тільки здати іспит.
фото: korrespondent.net

фото: korrespondent.net

В Україні пропонують спростити процедуру отримання водійського посвідчення. Про це на пише на своїй сторінці у Facebook заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

В повідомленні чиновника йдеться, що зараз, аби отримати водійське посвідчення потрібно пройти в середньому 140 годин навчання на платних курсах. Самостійна підготовка до екзаменів не береться до уваги.

Тому Лев Парцхаладзе пропонує запровадити в Україні можливість самостійно обирати програму підготовки: або за допомогою курсів, або самостійно, ввести інститут екзаменаторів і спростити процедуру отримання медичної довідки – зменшити кількість лікарів та впровадити можливість подачі довідки в онлайн-режимі.

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv повідомляло про те, які документи потрібні для заміни посвідчення водія.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!