Політична реклама

В Україні планують зменшити кількість реклами на ТБ

1638 0
Парламентський комітет з питань свободи слова та інформації розробляє поправки до закону "Про рекламу".

Частина законопроектів, які стосуються змін, вже внесені членами комітету на розгляд Верховної Ради, повідомляє Zaxid.net з посиланням на ТСН.

"Для мене очевидно, що потрібно повністю заборонити рекламу горілки в денний час, пряму рекламу пива, взагалі - зменшити тривалість реклами на ТБ, яка постійно перериває фільми і програми", - прокоментував рішення депутатів голова комітету Микола Томенко.

"В Україні тривалість реклами - одна з найбільших у світі. Взагалі заборонити рекламу неможливо, тому ми будемо шукати компроміс. Наше завдання - мінімізувати антидержавницькі "спалахи" і підтримати українську складову", - додав він.

Передбачені депутатами-членами комітету зміни до закону "Про рекламу" стосуються заборони використання зображення дітей у політичній рекламі, необхідності чіткого визначення поняття "соціальна реклама", обмеження реклами алкогольних напоїв і пива, а також реклами лікарських засобів, медичної техніки, методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!