В Україні подешевшають ліки: деталі

2195 0
Уряд має намір навести лад у фармацевтичній сфері, в результаті чого ліки в Україні подешевшають.
фото: www.akcent.org.ua, mn24.com.ua, v4asno.com

фото: www.akcent.org.ua, mn24.com.ua, v4asno.com

Про це на засіданні Кабінету міністрів заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман. За його словами, буде наведено лад у фармацевтичній сфері, а також в торгівлі ліками, що дозволить знизити ціни на медикаменти, – інформує Finance.ua.

“Ми говоримо про те, що ми будемо наводити лад у фармацевтичній сфері, в торгівлі ліками в Україні. Та низка постанов, які ми будемо ухвалювати, вони будуть спрямовані на виконання того закону, який підтримав парламент, підтримав наш уряд, підписав президент. І я думаю, що найближчими місяцями люди відчують збільшення спектру ліків, які реалізовані в Україні, і найголовніше, що відбудеться зниження цін на них. Тому нам потрібно наводити ладі в закупівлях ліків і підвищувати якість того, що споживають українські громадяни”, – сказав він.

Нагадаємо, в Україні стартувала безстрокова соціальна акція, націлена на боротьбу з поширенням так званої «аптечної наркоманії». Фармацевтів, провізорів та власників аптек закликають долучитися до ініціативи. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!