Політична реклама

В Україні подорожчає дитяче харчування

892 0
Державна податкова служба та Мінфін вирішили позбавити пільг низку вітчизняних бізнесменів, зокрема і виробників дитячого харчування, через що воно автоматично злетить у ціні.

Є доручення Президента, щоб переглянути пільги. Зараз проводиться для цього економічне обґрунтування. Про це заявляють в прес-центрі ДПС.

Зі свого боку, власники магазинів дитячого харчування переконані, що українські батьки не відчують скасування цих пільг, оскільки 95% харчів для малюків у країні - це імпорт. Продукцію вітчизняних виробників купують лише люди з зовсім малим достатком.

Проте, варто зазначити, що імпорт дорожчає навіть без скасування пільг. Так, у поточному році магазини піднімали ціни вже 4 рази, або з 30 до 36 грн за упаковку дитячої суміші. В середньому, на годування однієї дитини магазинною продукцією батьки витрачають за тиждень близько 150 грн.

Джерело: ТСН

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!