Політична реклама

В Україні подорожчають квитки на літаки, - авіакомпанія

973 0
Кабмін має намір підвищити пасажирський збір в «Борисполі», що призведе до подорожчання авіаперельотів. Як повідомляють «Комментарии», про це заявили в прес-службі авіакомпанії «АероСвіт», коментуючи проект наказу Міністерства інфраструктури України, яким пропонується підвищити пасажирський збір за забезпечення авіабезпеки

«Збір за забезпечення авіабезпеки в аеропорту входить в структуру ціни авіаквитка окремим рядком (security tax), відповідно авіаквитки на міжнародні рейси з вильотом з аеропорту «Бориспіль» подорожчають на $2, на внутрішні рейси - на $1,5», - сказали в прес-службі авіакомпанії «АероСвіт».

За словами прес-секретаря, дане підвищення пасажирського збору не позначиться на пасажиропотоці, якщо звичайно після цього не буде підвищення цін на інші послуги аеропорту.

Нагадаємо, згідно з проектом наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до наказу Мінтрансзв'язку від 26 березня 2008 року № 337», пропонується збільшити ставку аеропортового збору з $4 до $6 з кожного пасажира у міжнародному сполученні, а також з $1,5 до $3 - у внутрішньому.

Підвищення збору пов'язують зі значними витратами на приведення інфраструктури, якості обслуговування та рівня авіаційної безпеки до європейських стандартів. Міністерство планує залучити 67 млн грн на рік.

Джерело: Comments.UA, переклад ZAXID.NET

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!