В Україні подовжили термін прийому заяв абітурієнтів на деякі спеціальності

1971 0
Міністерство освіти і науки дозволило вищим навчальним закладам приймати документи на мистецькі спеціальності у паперовому вигляді до 20 липня. Оформити їх в електронному форматі приймальні комісії повинні до 25 липня, йдеться на сайті відомства.
фото: www.artify.no

фото: www.artify.no

Таке рішення Міносвіти прийняло у зв’язку з тим, що попередньо термін подання заяв до мистецьких вищих навчальних закладів був коротшим, ніж в інші ВНЗ.

Для вступу за мистецькими спеціальностями абітурієнтам необхідно брати участь у творчих випробуваннях, які розпочалися сьогодні, 18 липня і мають закінчитися до 21 липня.

Після цього приймальні комісії вишів зможуть до 25 липня завантажити дані всіх паперових заяв від абітурієнтів.

За тиждень вступної кампанії абітурієнти подали на 97000 заяв більше, ніж за аналогічний період минулого року. «Ми спостерігаємо позитивну динаміку подачі заяв на вступ порівняно з минулим роком, – розповів  директор департаменту вищої освіти Олег Шаров.

Прийом документів на вступ до вищих навчальних закладів в електронній формі триватиме до 18:00 27 липня.

Читайте також: Два львівські виші – серед лідерів за кількістю поданих заяв вступників

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!