Політична реклама

В Україні половина вживаних авто не обладнані подушками безпеки

1283 0
46% вживаних легкових автомобілів, що продаються в Україні, не обладнані подушками безпеки. Такі дані були отримані в результаті статистичного дослідження AUTO.ria.ua, під час якого були проаналізовані всі оголошення, подані на сайт з початку року.

Також, як повідомляють "Подробности", під час дослідження оголошень було з'ясовано, що 77% всіх "легковиків", що продавалися в цьому році, були оснащені центральним замком, 67% - протиугінною сигналізацією, а ще 40% додатково були оснащені іммобілайзером.


Серед пристроїв для безпечної їзди, якими в наші дні зазвичай обладнують автомобілі, найпоширенішою виявилася система антиблокування коліс ABS - вона була встановлена на 54% продаваних автомобілів. Систему проти заносів ESP в своєму активі мали тільки 27% машин.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!