В Україні по-новому будуватимуть підземні переходи

3214 0
На сходах, що ведуть до підземного переходу, встановлюватимуть розділювальні поручні.

Підземні переходи в Україні проектуватимуть із поручнями, котрі розділятимуть потоки руху пішоходів. Відповідні зміни передбачені у нових Державних будівельних нормах, які набудуть чинності з 1 вересня, — пише на своїй сторінці у Facebook заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

«На сходах підземних переходів при їх реконструкції чи будівництві будуть проектуватися розділювальні поручні. Особливо зручним це буде для людей похилого віку та у зимовий період», — пише Лев Парцхаладзе.

Читайте також: В Україні визначатимуть дозволену висоту будинків за кількістю населення

Він зазначає, що поручні допоможуть впорядкувати потоки людей на вхід та вихід, мінімізує можливі скупчення та натовпи людей та підвищить безпеку руху.

Довідка

Державні будівельні норми (ДБН) — обов’язкові до виконання нормативні документи, які використовуються під час проектування нових та реконструкції наявних будівель, кварталів, мікрорайонів відповідно до їхнього призначення. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!