Політична реклама

В Україні працюють над скасуванням плати за оформлення польської візи

1336 0
Україна та Польща домовились влітку цього року розпочати внутрішньодержавні процедури, необхідні для укладення угоди про скасування плати за оформлення національних віз. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олександр Дикусаров.

Він поінформував, що 30 березня в Києві відбулися переговори на рівні керівників консульських служб зовнішньополітичних відомств України та Польщі. В рамках переговорів сторони обговорили проект угоди про скасування оплати за оформлення національних віз (довгострокові візи типу «D»). О.Дикусаров зазначив, що проектом угоди передбачається безоплатне оформлення довгострокових віз громадян обох держав, які мають намір перебувати на території іншої сторони понад три місяці, але не більше одного року.

«Досягнуто домовленості про започаткування внутрішньодержавних процедур, необхідних для укладення згаданої угоди вже влітку»,- сказав речник.

Джерело: "Гал-інфо"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!