В Україні продовжили воєнний стан на 90 днів

1651 0
Дія воєнного стану буде продовжена з 19 лютого 2023 року.
Фото: АР

Фото: АР

Верховна Рада схвалила законопроєкти президента про затвердження указів щодо продовження строку дії воєнного стану та строку проведення загальної мобілізації.

Джерело: нардеп Ярослав Железняк у Telegram

Парламент схвалив закони №8419 про Укази Президента про продовжений строк дії воєнного стану. За відповідне рішення проголосувала 348 народних обранців. Дія воєнного стану буде продовжена з 19 лютого 2023 року і триватиме 90 днів  – до 20 травня.

Читайте також: Що таке воєнний стан та як він працює в Україні 

Нагадаємо, що воєнний стан і мобілізацію в Україні оголосили з 24 лютого 2022 року. Це вже вшосте парламент проголосував за воєнний стан з початку повномасштабної війни: 24 лютого, 15 березня, 21 квітня, 15 серпня, 16 листопада, 19 лютого. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!