В Україні пропонують надавати жінкам перерви для годування немовлят на роботі

2215 5
Крім цього, чоловікам планують офіційно дозволити догляд за дитиною.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Мінсоцполітики пропонує змінити Кодексу законів про працю та дозволити жінкам перерви для годування немовлят на роботі. Про це повідомив заступник міністра соціальної політики Сергій Ніжинський, пише Громадське.

Читайте також: Мінсоцполітики відкриватиме фронт-офіси в ОТГ

«Наші пропозиції з питань гендерної рівності вже перебувають на розгляді у парламентському комітеті. Одна з пропозицій, яку ми внесли – право чоловіків на догляд за дитиною. І, безумовно, це право матерів мати перерви для годування немовлят у спеціально відведених місцях на роботі», – каже Сергій Ніжинський.

Читайте також: Не питайте багатодітної мами, як вона все встигає

Нагадаємо, що раніше у Мінсоцполітики повідомляли, що жінки в Україні заробляють на 21% менше, ніж чоловіки.

 


Читайте також:
30 Листопада, 2019 19:34
666 ... люблю жінок і НЕ люблю всіх , хто пАкрАщує їм життя ... Слава Україні ! ...
30 Листопада, 2019 19:25
666 ... а може галицький і не покинув нас ? ... бо сбу тихенько промимрило про його відхід -- ".. внаслідок важкого , невиліковного захворювання.." ... та з тої " невиліковно хворої" пики рекламу про пиво-квас певне знімали --".. пийте пиво , пийте квас -- буде пика ,як у нас.." ... а внески в пенсійний фонд контора вови галицького як не платила , так і не платить ... і , що цікаво, -- все за Законом України ... Слава Україні ! ...
30 Листопада, 2019 16:59
666 ... а от галицький (вова) нас таки покинув ... ал е"кинув" перед тим конкретно ...
30 Листопада, 2019 16:31
666 ... ніжинський , вінницький , коломийський , архангельський .... нема кінця їхньому переліку ... а чи буде ? ... Слава Україні ! ...
30 Листопада, 2019 14:48
666 ... тобто , жінки мають робити оту свою жіночу справу в перервах на роботі ... вагітніти , народжувати , вигодовувати ... все -- без відриву від виробництва ... яка турбота про жінок ! ... гітлера на вас нема , турботливі ви наші ... Слава Україні !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!