В Україні пропонують унормувати вимоги до розвантаження продуктів біля кафе та ресторанів

1868 0
Мінрегіон пропонує впровадити обов’язкове обладнання спеціальних розвантажувальних платформ, майданчиків або приміщень.
Фото: infoprom

Фото: infoprom

Мінрегіон пропонує унормувати розвантаження продуктів біля кафе та ресторанів таким чином, аби автівки не заважали навколишнім будинкам. Про це заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, розвантаження продуктів біля різних закладів харчування часто відбувається досить хаотично, особливо поблизу житлових будинків. Тому Мінрегіонбуд планує посилити вимоги ДБН щодо розвантаження продуктів для ресторанів, кафе, барів та інших закладів харчування та зробити їх обов’язковими для всіх підприємств харчування. 

Зокрема в Україні пропонують впровадити обов’язкове обладнання спеціальних розвантажувальних платформ, майданчиків або приміщень, які не повинні заважати жителям навколишніх будинків та порушувати їх комфорт.

В нових нормах пропишуть вимоги щодо шумозахисту таких майданчиків та захисту від запаху. Також мають урегулювати питання зі спеціальними сміттєвими контейнерами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!