В Україні пропонують видавати зошити з портретами героїв Небесної сотні

1755 0
Всі артисти, які, не важливо якою мовою говорять чи співають, які вважають себе українцями, зараз мають сфокусуватися на новій генерації, на новому поколінні. Бо від того, які діти повиростають, залежить, яку ми країну через 10 років будемо мати.
фото: maidanua.org; euro-maidan.info; tsn.ua

фото: maidanua.org; euro-maidan.info; tsn.ua

Таку думку висловила українська співачка Руслана Лижичко в інтерв’ю виданню «Главком».

Зараз треба зробити все, щоб через 10 років в Україні ми отримали міцне покоління.

«Ми не знаємо, хто їм мізки промиває ВКонтакті, в «Одноклассниках» чи ще десь. Ми не знаємо, який вплив їхніх батьків, а який Інтернету. За кожну дитину треба боротися», –  підкреслила вона.

Зараз діти не знають поіменно представників Небесної сотні, тому треба негайно сідати і писати дитячі пісні, комікси малювати, комп’ютерні ігри видавати, дитячі книжки, знімати дитячі серіали саме на цю тематику, вважає співачка.

«Кузьма покійний би так робив. Сто відсотків. Малюйте постери, наклейки, татушки. Нехай малі ходять і гордяться, що вони українці. Але їм сьогодні роблять все для того, щоб вони стидалися України. Вони не знають Небесної сотні. Заходиш в супермаркет – лежать зошити із зображенням Діми Білана. І немає жодного портрету Небесної сотні. Це нормально? Це справедливо? А те, що до сих пір висять якісь вивіски «Слава КПРС» по Україні?» – сказала Руслана. 

У протилежному випадку через десять років «ці малі повиростають і почнуть нам таке видавати, що у нас волосся стане дибом», додала вона.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!