У Львові призначили керівника Антикорупційного бюро. Що відомо про нового керманича

4177 0
На офіційному сайті Національного антикорупційного бюро повідомили про призначення керівника Львівського територіального управління НАБУ. Ним став Тарас Лопушанський.
Фото: espreso.tv

Фото: espreso.tv

Як вказано на офіційному сайті НАБУ, займався адвокатською діяльністю – був головою (керуючим партнером) адвокатського об’єднання «Ордер».

Також він генеральний директором ТОВ «Юридична компанія ЛДФ Груп», один із засновників компанії

Має три вищі освіти за фахом «Право», «Правознавство» і «Німецька мова та література».

Йому 33 роки

Одружений, має дітей

Слід зазначити, що ще в березні, як пише zaxid.net, лідирував за кількістю балів у рейтингу на посаду керівника Дмитро Пастернак, який раніше працював першим заступником начальника Гусятинського РВ УМВС України в Тернопільській області. Він набрав 92 бали.

Другим у рейтингу із результатом у 87 балів був майор міліції із Житомирської області Степан Харченко, який раніше працював заступником начальника управлiння деpжавної служби боpотьби з економічною злочиннiстю ГУМВС України в Житомирській області.

Ще троє кандидатів тоді набрали по 86 балів, серед них і Тарас Лопушанський. Таку ж кількість балів мали український дипломат, який упродовж 2008 – 2012 років працював генеральним консулом України в Чикаго (США) Костянтин Кудрик та керівник апарату Апеляційного суду Закарпатської області Дмитро Камінський.

Повноваження директора Львівського теруправління Національного антикорупційного бюро будуть поширюватися на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області.

Підготував Ігор Саджениця 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!