В Україні призначили тимчасового міністра енергетики

1366 1
Віталій Шубін замінив на цій посаді Олексія Оржеля.
Фото: Ліга

Фото: Ліга

Заступника міністра енергетики та захисту довкілля Віталія Шубіна призначили тимчасовим виконувачем обов'язків очільника Міненерго. Про це повідомляє пресслужба Міненерго.

Читайте також: «Нові обличчя» Кабміну. Хто вони

Віталій Шубін замінив на цій посаді Олексія Оржеля. Він народився 1982 року. У 2004 році закінчив Київський університет туризму, економіки і права за спеціальністю «Правознавство», а у 2011 році – Національну академію держуправління при президенті України.

У 2004-2011 роках працював на держпідприємстві «Енергоринок». Із 2011 по 2014 роки працював на різних посадах в компанії ДТЕК олігарха Ріната Ахметова. Після цього 2 роки був заступником директора з регуляторної діяльності та розвитку енергетичних проєктів в Енергетичних ресурсах України.

У 2017-2018 роках керував Арцизькою вітровою електростанцією, а також очолював за сумісництвом Ізмаїльську, Кілійську і Суворовську вітрові електростанції в Одеській області. До призначення першим заступником міністра працював директором Дніпро-Бузької вітрової електростанції.

Додамо, що перед цим уряд призначив тимчасових міністрів освіти, культури й економіки: Юрія Полюховича, Світлану Фоменко та Павла Кухту відповідно.

Читайте також: Люди прагнуть сильної влади і руки в управлінні державно. Бекешкіна про тренди соціології

Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада, відправила у відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука і схвалила склад нового уряду. Також депутати призначили львів’янина Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України.

 


Читайте також:
11 Березня, 2020 12:17
Мешканець Клас! Відмовимось від великої енергетики, перейдемо повністю на самий "дешевий тариф" зеленої енергетики і будемо вперді всієї Європи по вартості електричної. Слава Клюєвим та Ахмєтовим!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!