Політична реклама

В Україні призупинили видачу паспортів

1241 0
Україні виникла проблема з видачею внутрішніх паспортів. Про це пише газета Сегодня з посиланням на прес-секретаря МВС Володимира Поліщука.

Проблема з видачею внутрішніх паспортів пов'язана з формальностями, оскільки Управління з реєстрації фізичних осіб, яке до недавнього часу було у складі МВС і контролювало видачу документів, зараз переходить в Держміграційну службу.

"Зараз всі документи, в тому числі і бланки паспортів, передаються в Держміграційну службу. Це окрема державна структура, яка буде займатися цими питаннями. Проблема буде вирішена протягом двох днів", - пообіцяв Поліщук.

За даними МВС, уже без затримок видаються паспорти в 16 областях, з рештою поки складно.

У свою чергу в Державній міграційній службі заявили, що реформи установ не повинні впливати на видачу паспортів.

"Територіальним органам ГМС спрямовані додаткові роз'яснення про неприпустимість відмов у прийнятті заяв громадян про оформлення паспорта громадянина України", - сказано в повідомленні.Джерело: Українська правда  

 

ТЕГИ: паспорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!