В Україні розпочався набір до безкоштовного дитячого університету. Як взяти участь

3856 0
Безкоштовна освітня онлайн-платформа розрахована на дітей віком від 8 до 12 років.
фото: ua.newwest.media

фото: ua.newwest.media

У межах Українсько-німецького року мов Goethe-Institut відкриває в Україні Німецький цифровий дитячий університет, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Безкоштовна освітня онлайн-платформа розрахована на дітей віком від 8 до 12 років. У ній діти в ігровій формі зможуть вивчати природничі науки, техніку та німецьку мову. За правильно виконані завдання діти отримуватимуть значки та здобуватимуть ступені студента, бакалавра, магістра, доктора і професора. Навчання ведеться німецькою мовою.

Читайте також: Бюджетні гроші – приватним школам. Як Львів експериментує з освітою дітей

«У дітей виникає тисяча запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними сферами знань в ігровій формі і одночасно заглибитися у німецьку мову», – розповідає керівниця мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер.

Цифровий університет складається з трьох факультетів – «Людина», «Природа» й «Техніка». На факультеті «Людина» вивчають медицину, інші культури, їжу, мистецтво та спорт. На факультеті «Природа» досліджують рослинний та тваринний світи, а на «Техніці» вивчають, як працюють різні прилади.

Крім того, університет пропонує вчителям, які хочуть із ним співпрацювати, дидактичні матеріали для уроків та міждисциплінарних проектів.

Зареєструватися на онлайн-заняття та дізнатися більш детальну інформацію про цифровий університет можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!