В Україні розпочне роботу найбільша у світі платіжна система UnionPay

1885 1
Нацбанк узгодив відповідне рішення 12 листопада
Фото: finclub.net

Фото: finclub.net

12 листопада Національний банк України узгодив умови та порядок діяльності найбільшої у світі платіжної системи UnionPay International. Про це повідомляє прес-служба Національного банку України.

UnionPay International – це китайська компанія, яка є найбільшою у світі міжнародною платіжною систему за кількістю емітованих платіжних карт. Компанія заходитиме на український ринок в два етапи.

Читайте також: Нацбанк дозволив відкривати рахунки онлайн у всіх банках

На першому етапі компанія буде здійснювати розрахунки з підприєствами торгівлі за операціями через банківські карти та POS-термінали, а також операції з видачі коштів та оплати товарів і послуг платіжними картками UnionPay

Другий етап передбачає, що платіжні картки компанії влиються в грошовий потік разом з банками України.

Читайте також: В Україні входить в обіг нова 20-гривнева купюра. Фото

У Нацбанку запевняють, що присутність UnionPay International на фінансовому ринку Украхни прискорить торгово-економічні процеси між Україною і Китаєм, підвищить рівень якості фінансових послуг та забезпечить розвиток ринку платіжних систем в Україні.

ТЕГИ: unionpay

Читайте також:
14 Листопада, 2018 12:20
Oleg Bekhta Молодці просто! Картинка з карткою РОССЕЛЬХОЗБАНКУ!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!