В Україні розпочнуть підготовку до Євробачення-2017

2054 0
Учора, 17-го листопада, депутати Верховної Ради прийняли закон щодо забезпечення необхідних заходів для проведення в Україні пісенного конкурсу «Євробачення-2017».
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У Верховній Раді прийняли законопроект 5319 про публічні закупівлі товарів, робіт і послуг для проведення в Україні міжнародного конкурсу «Євробачення» у 2017-му році. Це дозволяє розпочати ґрунтовну підготовку до конкурсу в Києві. Про це інформують на сторінці Верховної Ради у Twitter.

Євробачення у 2017 році відбудеться у Києві 9-го, 11-го та 13-го травня. У конкурсі цього року візьме участь рекордна кількість учасників – 43 країни, у тому числі Румунія і Португалія. Про це повідомляють на офіційному сайті «Євробачення».

Читайте також: Як Джамала представила Україну на «Євробаченні 2016». Відео виступу

Таким чином, усі необхідні для конкурсу заходи проведуть за законом України «Про публічні закупівлі», а перелік товарів, робіт і послуг, потрібних для проведення «Євробачення» встановить рішення Кабінету міністрів.

Нагадаємо, 15-го травня 2016 року, у столиці Швеції завершився фінал головного пісенного конкурсу Європи – «Євробачення 2016». Джамала, яка цього року представляла Україну, виборола перше місце. За результатами голосування національних журі країн-учасниць та смс-голосування глядачів, Джамала набрала 534 бали.

Додамо, що співачка раніше пропонувала провести «Євробачення 2017» у Львові.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!