В Україні розширять перелік програми «Доступні ліки»

2447 0
Перелік лікарських засобів, що входить до урядової програми «Доступні ліки», буде розширено з 1 липня.
Фото: exo.in.ua

Фото: exo.in.ua

Відповідно до постанови уряду від 27 грудня 2017 року, програма «Доступні ліки» поповниться чотирма новими лікарськими засобами, що використовуються у доопераційній та післяопераційний періоди: азатіоприн, циклоспорин, такролімус, мікофенолова кислота та її солі. Вищевказана постанова набирає чинності з 01 липня 2018 року, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Для того, щоб взяти участь у програмі, треба звернутися до свого сімейного лікаря, отримати правильно виписаний рецепт та обміняти його на ліки безкоштовно або з незначною доплатою в аптеці з позначкою «Доступні ліки».

Читайте також: Зміниться багато. Як реформують медицину за межами Львова

Нагадаємо, 10 квітня в уряді розповіли про плани розширити програму «Доступні ліки» на всі препарати з державних програм лікування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!