В Україні спростили процедуру отримання водійських прав

5063 0
Кабінет міністрів спростив документообіг під час навчання водіїв транспортних засобів і зменшив кількість документів, що подаються до МВС для отримання посвідчення водія.
фото: sngnews.net

фото: sngnews.net

Про це йдеться в постанові Кабміну №88. Так, при обміні водійського посвідчення не потрібно надавати фотокартки, під час практичних навчань на курсах водіїв більше не потрібні подорожні листи. Також при поданні документів на навчання тепер надаватиметься одна фотокартка замість трьох.

Водночас, Кабмін зобов’язав установи, які здійснюють підготовку водіїв, реєструвати в сервісному центрі МВС кожну групу до початку занять.

Нагадаємо, для водів та власників автотранспорту Львова стали доступні онлайн на порталі державних послуг IGo дев’ять популярних послуг.

Читайте також: Українські водійські права визнали дійсними в Італії

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!