Політична реклама

В Україні стали доступні онлайн-перекази коштів за номером картки

1743 0
Електронна система прийому платежів EasyPay.ua надала своїм користувачам послугу миттєвого переказу коштів між картками українських банків.

Так, за допомогою послуги Card2Card можна зробити грошовий переказ, знаючи тільки номер картки одержувача, інформує Вкурсе. При цьому не важливо, яким з українських банків випущена картка.

Плата за сервіс становить 1%+5 грн.

«Як електронна система прийому платежів дана послуга швидко стане популярною в українському інтернет-співтоваристві. Для цього є всі передумови: мінімальний тариф, зручність і, головне, оперативність у перерахуванні грошових коштів (в більшості випадків гроші зараховуються миттєво) без прив'язки до конкретних банківським установам» — зазначив директор з маркетингу EasyPay.ua Сергій Лихоманенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!