Cтартує безкоштовний онлайн-курс «Людина та держава. Правила гри». Як взяти участь

1864 0
Учням обіцяють програму з інтерактивними вправами та практичними розповідями.
Фото: franch.biz

Фото: franch.biz

Безкоштовний онлайн-курс з основ права стартує 7-го вересня. За словами організаторів, мета цього курсу - навчити застосовувати свої права та запобігати їхньому порушенню, а в разі потреби – звертатися за захистом. 

Також в повідомленні зазначається, що для учнів підготували формат навчання, який не має аналогів в Україні.

В курсі є два модератори-провідники, які разом з учнями та експертами розглянуть кожну тему курсу. Всі лекції подані у форматі обговорення з елементами анімованих презентацій. Також під час навчання учні виконуватимуть інтерактивні вправи, візьмуть участь в онлайн-обговореннях і відеоконференціях, а по завершенню навчання отримають електронний сертифікат.

Читайте також: Львів'ян запрошують стати "Почесними амбасадорами Львова"

До розробки курсу долучилися провідні викладачі та експерти, серед яких Mykola GnatovskyИрина КушнирDmytro VovkОлександр Москалюк, і представники міжнародних організацій: ОБСЄ в Україні, Ради Європи, ЮНІСЕФ та інші.

Реєстрація на онлайн-курс вже доступна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!