В Україні стартує ЗНО з української мови і літератури

1609 0
Щоб уникнути скупчення біля входів до пунктів тестування, пропускати учасників почнуть о 9:50 і закінчать 10:50.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Сьогодні, 30 червня, в Україні стартує найчисельніше зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Для проходження тестування зареєструвалося 369 562 людини, для яких підготували 24 970 аудиторій у 1 522 пунктах тестування.

Щоб уникнути скупчення біля входів до пунктів тестування, пропускати учасників почнуть о 9:50 і закінчать 10:50. Якщо учасник прибуде в пункт тестування після 10:50, його не допустять до участі в ЗНО.

Читайте також: ЗНО у Львові в умовах карантину. Як це було

Абітурієнтів допускатимуть до пунктів проведення ЗНО тільки за наявності таких документів:

  1. оригіналу сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання,
  2. паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті;
  3. запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники повинні роздрукувати з інформаційної сторінки.

Учасникам також радять взяти з собою 2−3 ручки чорного кольору, пляшку з питною водою без етикетки та засоби індивідуального захисту.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!