В Україні стартувала реєстрація електронних кабінетів для вступу до магістратури

1437 0
Реєстрація кабінетів триватиме до 31 жовтня.
Фото: foretagare.helsingborg

Фото: foretagare.helsingborg

Сьогодні, 1 серпня, стартувала реєстрація особистих електронних кабінетів для вступу до магістратури. Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. 

«Сьогодні розпочато реєстрацію електронних кабінетів для вступу до магістратури. За півгодини вже зареєстровано 985 кабінетів», — йдеться в повідомленні.

Реєстрація кабінетів триватиме до 31 жовтня. Детальніше про вступ на магістратуру можна дізнатися тут.

Читайте також: Проблема з укриттями. Як вчитимуться львівські студенти в умовах війни

Він додав, що також триває реєстрація електронних кабінетів для вступу до навчальних закладів та подання заяв від випускників 11 класів, а також вступників до вишів на основі диплома фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста та молодшого бакалавра.

Читайте також: Кризовий менеджмент і керування безпілотниками. Які нові спеціальності пропонують львівські виші

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки рекомендує закладам фахової передвищої та вищої освіти розглянути можливість початку освітнього процесу в 2022/23 навчальному році для студентів старших курсів орієнтовно з 15 серпня 2022 року. Також у відомстві радять використовувати для навчання суботні дні у теплу пору року. Як навчатимуться львівські виші, читайте в матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!