В Україні стартував гірськолижний сезон 2022-2023 років

1221 0
Частина гірськолижних комплексів розпочнуть роботу, коли випаде сніг та настануть морози.
Фото умовне

Фото умовне

В Україні стартував гірськолижний сезон 2022-2023 років. Частина курортів вже розпочали роботу, а деякі чекають, коли випаде сніг та настануть морози. Про це повідомила голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів.

«Цьогоріч він проходить в умовах повномасштабної війни, тому у роботу курортів внесені певні зміни, але не дивлячись на усі виклики, засніжені схили вже приймають перших гостей», – зазначила вона.

Роботу розпочали такі курорти:

  • «Буковель», що в Івано-Франківській області;
  • «Ізкі» у Закарпатській області (тут працюють снігові гармати та мала гірка).

Снігу та морозів чекають:

  •  «Захар Беркут» у Львівській області почнуть працювати, коли випаде сніг;
  • «Красія», «Плай», «Мигове», «Буковиця» очікують морозів, з їх настанням розпочнуть роботу.

Детальну інформацію щодо змін у роботі гірськолижних курортів та забезпечення їх альтернативними джерелами живлення можна дізнатися на офіційних сайтах.

Нагадаємо, що з першим снігом у Львові Tvoemisto.tv зʼясувало, чи готуються до нового сезону гірськолижні курорти та як вони будуть працювати, якщо не буде електроенергії. Детальніше читайте у матеріалі за посиланням.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!