Політична реклама

В Україні стартував продаж британського авто Morris Garages

1198 0
Легендарний бренд виходить на український авторинок. Продаж британського Morris Garages стартував в Україні. Бренд представлений комфортним та безпечним седаном MG 550. Модель має бензиновий двигун, об'ємом 1,8 літрів та п'ятиступеневу механічну або автоматичну трансмісію. В Україні нову іномарку представляє Група компаній "АІС".

"Починаємо наші продажі в 5 автосалонах в чотирьох містах. Це Київ - два автоцентри, Донецьк, Дніпропетровськ і Запоріжжя. У найближчій перспективі - на 2012 рік, ми плануємо вивести ще близько чотирьох моделей цього бренду - таким чином, модельний ряд з даного бренду буде представлений досить широко", - говорить комерційний директор Групи компаній "АІС" Віктор Коваленко.

Бренд є однією з найвідоміших спортивних марок Британії. За свою більш ніж 90-річну історію з`явилися моделі, які стали іконою в світі спорткарів. Від своїх легендарних предків нова MG 550 успадкувала благородний профіль і відмінну динаміку.

"Це марка з історією, ми готові просувати її на нашому ринку. Ми будемо привозити автомобілі з найбільшою комплектацією, я маю на увазі опційнні пакети. І ми завжди будемо слідкувати за тим, щоб автомобілі відповідали стандартам комфорту та безпеки", - зазначив директор дистриб'юторської компанії MG Групи компаній "АІС" Олег Карабаєв.

Автоновинка коштуватиме від 138 тисяч 900 гривень. А найбагатша з чотирьох комплектацій коштуватиме трохи більше 180 тисяч.

Джерело: Телеканал новин "24"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!