В Україні став доступним додаток YouTube для дітей. Корисні функції

7474 0
YouTube Kids допоможе батькам знаходити відео для дітей, а також контролювати час перегляду контенту.
ілюстративне фото: АЛЛО

ілюстративне фото: АЛЛО

В Україні став доступним додаток YouTube Kids, який запустили у США ще чотири роки тому. Про це повідомляє офіційний блог Google Україна.

У додатку зібрані розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини: мультфільми, навчальні відео, дитячі віршики та пісеньки, зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мови, математику або природу. У компанії зазначають, що YouTube Kids допоможе батькам вибирати для дітей канали, а також обмежувати час перегляду контенту.

Завантажити додаток можна безкоштовно на телефон або планшет за посиланнями: для iOS та Android. Також ним можна користуватися на великому екрані за допомогою ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок або Smart TV.

Читайте також: В Україні запустили перше цілодобове дитяче онлайн-радіо з казками

П'ять корисних функцій додатку:

  • Контент для всієї родини. Канали і плейлисти, які згруповані в чотири категорії: «Шоу», «Музика», «Навчання» і «Цікавинки».
  • Колекції партнерів. Добірки відео від надійних партнерських каналів на найрізноманітніші теми: від декоративно-прикладного мистецтва до музики, спорту, навчання тощо. Батьки можуть вибрати, до яких з цих колекцій і тем їхні діти отримають доступ.
  • Великі зображення, барвистий дизайн і добре видимі значки полегшують використання додатка для самих дітей. Коли батьки вперше відкриють додаток, вони дізнаються, як YouTube Kids фільтрує і рекомендує контент.
  • Безліч функцій, які можуть допомогти батькам контролювати, що дивляться їхні діти.
  • За допомогою вбудованого таймера батьки можуть контролювати час перегляду — наприклад, обмеживши сеанс до 30 хвилин. Додаток повідомить дитині, коли його сеанс закінчиться.


Усі рекламні оголошення в додатку помарковані як реклама, і вони попередньо перевіряються вручну на відповідність правилам. На YouTube Kids не дозволена реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор або рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, а також клікабельна реклама. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!