В Україні стрімко дорожчають долар та євро

50091 1
Євро подорожчало приблизно на 40 копійок.
Фото: nypost.com

Фото: nypost.com

3 березня в Україні стрімко подорожчав долар та євро. Купити долар стало дорожче на 21 копійку, а євро – на 40 копійок, пише Liga.net.

Купити долар можна за 24,7 грн, а продати – за 25,0 грн. Середній курс євро при покупці становить 27,3 грн, а при продажі 27,6 грн.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Нацбанк придбав 700 млн доларів, чим установив річний рекорд. Тоді економічні експерти розповіли Tvoemisto.tv, що такі коливання курсу вплинуть на ринок нерухомості.

 


Читайте також:
5 Березня, 2020 08:42
скрам лрак Це--добре! Бо ще ніхто не зміг "обійти" макрозакони обігу грошей-фінансів в ринкових умовах. Якщо хтось думає, що--гривня зміцніла, стабілізувалася-=то хочу вас розчарувати--тії "підпори міцності" не що інше, як мильна булька,---гарно виглядає, переливається на сонці різними барвами, тішить око, якийсь час існує , як булька, а потім .....раз! і одномоментно--щезає. Як кажуть--"ищи-свищи"! Ми це вже проходили. Нажаль!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!