Як підготуватися безкоштовно до ЗНО. В Україні створили онлайн-платформу

3329 0
МОН офіційно рекомендувало навчальним закладам та школярам використовувати онлайн-портал для підготовки до вступних іспитів.
Фото: expres.ua

Фото: expres.ua

Для українських школярів створили онлайн-платформу BeSmart для безкоштовної підготовки до ЗНО. Над створенням офіційного сайту для онлайн-навчання та перевірки знань працювали найкращі викладачі країни. Про це пише Новое время

Розробники онлайн-платформи мали на меті надати безкоштовний та доступ до освіти дітям із різних регіонів, включно із тимчасово окупованими територіями. 

Читайте також: Як складатимуть ЗНО у 2018 році. Особливості та нововведення

Розпочати навчання можна зареєструвавшись або ввійшовши через сторінку у соцмережі Facebook. Далі натиснути кнопку «розпочати» та вибрати курси для навчання. На сайті можна знайти понад 2 тисячі безкоштовних уроків та майже 20 тисяч тестів із з української мови, історії України, англійської мови, географії, математики, фізики, хімії та біології.

Вперше BeSmart випробували у минулого року у Одеській області, очільник якої і став ініціатором створення всеукраїнської онлайн-платформи. Торік нею скористалися майже 12 тисяч учнів із 800 шкіл. У цьому році Міністерство освіти і науки рекомендувало онлайн-портал BeSmart для навчання та підготовки школярів до вступних тестів ЗНО.

Нагадаємо, тиждень тому, 6 лютого, стартувала реєстрація на ЗНО-2018 і триватиме до 19 березня, а змінити реєстраційні дані можна буде ще до 2 квітня. На початку року Український центр оцінювання якості освіти розмістив на своєму сайті демонстраційні варіанти тестів ЗНО з іноземної мови. Згодом оприлюднили графік проведення тестувань. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!