В Україні створили Раду з питань розвитку малого бізнесу

1139 0
Її мета – сприяти налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади й суб'єктів малого підприємництва та їхніх громадських об'єднань.
ілюстративне фото: Економічна правда

ілюстративне фото: Економічна правда

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 582/2020 «Про Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва» та затвердив її положення. Її мета – сприяти налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади й суб'єктів малого підприємництва та їхніх громадських об'єднань. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Головою Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва Володимир Зеленський призначив заступника керівника Офісу Президента України Юлію Свириденко. Вона повинна у п'ятиденний строк внести пропозиції щодо персонального складу Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва.

Читайте також: В Україні почали працювати «касові апарати у смартфоні»

Вона додала, що персональний склад Ради доопрацьовується й буде невдовзі затверджений. Також, за словами Юлії Свириденко, в Україні близько 1,8 млн малих підприємців, тому важливо почути їхні реальні проблеми та допомогти їх вирішити.

«Рада буде працювати як дорадчий орган в Офісі Президента на регулярній основі. Ми кожного місяця будемо збиратися для того, щоб дивитися, чи є в нас прогрес», – каже вона.

Нагадаємо, що на Львівщині та в інших регіонах України неодноразово проходили акції протесту ФОПів. Вони вимагали не вводити реєстраторів розрахункових операцій для, аби зберегти мікробізнес в Україні. Детальніше про те, чим загрожують прийняті урядом законопроєкти та як вони можуть вплинути на мікробізнес в Україні, розповідав співзасновник руху Save ФОП Мирослав Данилків Tvoemisto.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!