В Україні створили сайт про земельну реформу

1968 0
На сайті надають роз’яснення землевласникам, орендарям та потенційним покупцям земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
Фото: epravda.com.ua

Фото: epravda.com.ua

Кабінет міністрів України запустив інформаційний сайт про проведення земельної реформи та запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення. Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Читайте також: ВРУ хоче заборонити продаж землі іноземцям, коли запрацює ринок землі

На сайті можна буде дізнатися про складові земельної реформи. Він надає роз’яснення для землевласників, орендарів та потенційних покупців земельних ділянок сільськогосподарського призначення, наводить цікаву статистику та містить посилання.

Нагадаємо, що Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства опублікувало проєкт закону «Про ринок землі». Поки його оприлюднили для публічного обговорення. Ринок землі запрацює із жовтня 2020 року.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!