В Україні створюють додаток із екскурсіями-квестами різними містами

3034 0
Українські програмісти створюють додаток, який самостійно складає екскурсійні маршрути. Першими містами, для яких розробили екскурсії-ігри, стали Львів та Київ.
фото: tustan.ua

фото: tustan.ua

Аби запустити додаток, автори проекту шукають фінансування на краудфандинговій платформі Bigidea.

«Наша гра – це мобільний додаток, який ви відкриваєте в туристичному місті, кажете йому, скільки маєте часу, з ким ви, що вам цікаво, а він створює для вас маршрут-екскурсію. Ви не отримаєте її одразу, а тільки перший пункт. Коли прийдете в нього, роздивитесь навколо і зробите фото, – треба буде відгадати загадку – а тоді ви отримаєте наступний пункт, і так далі», – зазначають творці додатку.

Читайте також: Львівські музеї з'явились у мобільному додатку

«У нас є хороший бізнес-план, і нашу ідею високо оцінили судді міжнародного змагання для стартаперів Creative Business Cup (ми були чемпіонами в Україні і їздили на фінал в Данію). Зараз нам треба 60 000 грн тільки на розробку. Це дуже невеликі гроші для створення додатку. Все інше ми робимо самі, у вільний час, з червоними очима і палким серцем», – додають розробники та обіцяють випуск перших 5-ти квестів уже в червні 2017-го року.

Читайте також: Студенти зі Львова створили мобільний додаток, що дозволяє мандрувати в часі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!