Політична реклама

В Україні терміново шукають нових міліціонерів

1530 0
МВС, Мін'юст та МНС України в терміновому порядку поповнюють свої ряди. Нових співробітників активно шукають в інтернеті, в тому числі і на сайтах оголошень.

Так, тільки за останній тиждень на Slando було розміщено десятки пропозицій стати міліціонером, пожежником, поповнити ряди спецпідрозділів і навіть стати бійцем штурмового взводу пенітенціарної служби, інформує прес-служба Slando.

Найвищі зарплати пропонують міліціонерам полку спеціального призначення. Їх служба оцінюється в 3200-3500 гривень на місяць. Крім того, співробітникам міліції гарантують поселення в гуртожиток, безкоштовний проїзд у громадському транспорті, безкоштовну освіту, а також лікування їм і членам сім'ї.

Рядові міліціонери можуть розраховувати на зарплатню 2000-2500 гривень і пільги. Міліціонер, що працює в охороні метрополітену, буде отримувати від 2500 грн. А співробітники спецпідрозділу «Грифон» отримують від 2100 до 3000 гривень.

Найнижчі зарплати (1500-1800 гривень) пропонують службовцям у виправних колоніях, а також пожежникам, оклади яких від 2000 гривень.

На Slando також закликають вступати в Збройні Сили України. Обіцяють платити від 2100 гривень, а з червня 2014 – від 3500 грн. А військова служба в державній охороні оплачується від 3200 гривень.

При цьому практично всі подібні оголошення надходять з Києва, а також центральних і східних областей України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!