В Україні цього року хочуть створити національного авіаперевізника

835 0
Масштабний проєкт уже має підтримку міжнародних партнерів.
фото пресслужби офісу президента україни

фото пресслужби офісу президента україни

Президент Зеленський провів зустріч з директором французької консалтингової компанії Aerogestion Марком Роше, із яким обговорив моделі створення національного авіаперевізника України. Його хочуть створити ще цього року.

Поява національної авіакомпанії, як повідомляє пресслужба Офісу глави держави, має забезпечити громадянам зручні перельоти між українськими регіонами, сприяти децентралізації міжнародних авіаперевезень та надати поштовх для розвитку туристичного потенціалу країни.

Читайте також: Між Львовом та Дортмундом відновлюють авіасполучення. Розклад

«Ми починаємо роботу. Цього року хочемо отримати конкурентоспроможного державного авіаперевізника», – каже він.

Масштабний проєкт, за словами президента, уже має підтримку міжнародних партнерів. Зокрема, уряд Франції ініціював виділення гранту для забезпечення роботи консультанта.

Для довідки

Компанію Aerogestion заснували в 1999 році Марк Роше та Домінік Грец, вона спеціалізується на розвитку та реструктуризації авіаліній. З часом компанія розширила свою діяльність на сферу управління прибутком. Сьогодні Aerogestion нараховує близько п’ятнадцяти консультантів, які мають у середньому 20-річний досвід роботи в галузях авіатранспорту та туризму, консультують з питань управління бізнесом, комерційної стратегії, управління прибутковістю, реструктуризації та трансформації компаній.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!