Політична реклама

В Україні тимчасово заборонили валеріанку

1191 0
Державна служба України з лікарських засобів тимчасово заборонила продаж та застосування препарату «Екстракт валеріани»: таблетки, вкриті оболонкою, по 0,02 г №50 у флаконах, виробництва Відкрите акціонерне товариство «Борисовський завод медичних препаратів», Республіка Білорусь.

«Екстракт валеріани» заборонили на підставі встановлення факту невідповідності серії 2400912 цього лікарського засобу вимогам аналітичної нормативної документації до реєстраційного посвідчення UA/10022/01/01 препарату за показником однорідність маси та у відповідності до чинного законодавства. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Суб’єкти господарювання, які здійснюють торгівлю лікарськими засобами, в разі виявлення в себе згаданого препарату повинні помістити його у карантин.

Застосовується «Екстракт валеріани» при підвищеній нервовій збудливості, безсонні, неврозі та спазмах травного тракту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!