В Україні відтермінували впровадження накопичувальної пенсійної системи

1597 0
Запуск другого рівня пенсійної системи перенесли на рік
фото: Altaynews.kz

фото: Altaynews.kz

У Мінсоцполітики запропонували відтермінувати впровадження другого накопичувального рівня пенсійної системи на 1 рік – до 1 січня 2020 року. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо справедливого механізму нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

Відповідні зміни міністр соціальної політики Андрій Рева запропонував на засіданні уряду 14 листопада. Глава уряду Володимир Гройсман доручив доопрацювати рішення впродовж трьох днів.

Читайте також: Українцям пояснили, коли запрацює накопичувальна пенсійна система

Додамо, накопичувальна пенсійна система, яка запрацювала з жовтня 2017 року, передбачає, що кожен українець молодше 35-ти років починає відраховувати частину своєї зарплати на майбутню старість. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!